WTA Indian Wells 2012: Žrijeb

WTA turnir BNP Paribas Open u Indian Wellsu igra se od 7.3. do 14.3. 2012. godine. Nagradni fond ovog turnira je $5,536,664. Turnir se igra na tvrdoj podlozi. Danas je obavljen žrijeb parova za ovaj turnir.

Branilac titule u Indian Wellsu je Dankijna Caroline Wozniacki.


Voljom žrijeba u četvrtom kolu mogli bi imati duel dvije bivše najbolje tesniserke svijeta Caroline Wozniacki i Ane Ivanović. Obje ove teniserke već su osvajele ovaj turnir. Na njihovoj strani žrijeba je još jedna bivša najbolja teniserka svijeta Marija Šarapova koju bi mogla susresti tek u polufinalu jedna od ove dvije teniserke.
Wozniacki je porazila Ivanovič prije dvije sedmice u četvrtfinalu Dubaija i tako njihov omjer pobjeda i poraza izjdenačila na 2-2. Woznijacki ima pozitivan omjer pobjda i poraza i protiv Šarapove, 2-1 u njenu korist.

Woziniacki na startu turnira sastaje se s boljom iz duela Amerikanke Bethanie Mattek-Sands i Ruskinje Ekaterina Makarova.
Na ovoj strani žrijeba nalezi se i bivša finalistica Roland Garrosa Marion Bartoli te šampionka Roland Garosa Francesca Schiavone.

Svjetski broj jedan Victoria Azarenka pokušače nastavi svoj niz pobjda i na ovom turniru koji iznosi 17 pobjeda u nizu. Njezin  prvi meč če biti s pobjdenicom meča Mona Barthel i Jill Craybas.
U njezinom djelu žrijeba na nalazi se dvostruka finalistica Svetalana Kuznetsova i pobjednica iz 2010. godine Jelana Janković.
Potencijalana protivnica Azarenke u polufinalu je Vera Zvonareva , a u Zvonarjevoj četvrtini žrijeba nalazi se šampionka Wimbledona Petra Kvitova , šampionka Roland Garrosa Li Na i dvostruka šampionka Inadian Wellsa Daniela Hantuchova.



2012WTA_MDS5

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.