Tsonga: "Najteži poraz u karijer"

Roland Garros 2012: Francuz Jo Wilfred Tsonga imao je sve u svojim rukama i četiri meč lopte protiv Novaka Đokovića ali ni psihološka a i prednost domaćeg terena nisu mu doneli pobedu.
Tsonga po završetku meča dugo nije mogao da dođe k sebi. Konferenciju za štampu odradio je jer je morao, a najradije bi samo otišao u hotelsku sobu i zatvorio se u njoj do jutra.

Kako je jutro pametnije od večeri, tako su se i u Tsongi smirile strasti ali ne i bol zbog propuštene šanse karijere.

"Ovo mi je bez ikakve sumnje najteži poraz u karijeri. Nisam do sada gubio puno mečeva posle tolike borbe, retko sam doživljavao da imam tolike meč lopte i da ne završim duel pobedom. Novak je bio neverovatno agresivan prilikom meč poena i tu me je presekao. Moram da izvučem pozitivne stvari, ako ih uopšte ima, iz ovog meča. Trebalo bi da odmah zatvorim poglavlje pod nazivom 'šljaka' i okrenem se prvom treningu na travi. Moraću da upamtim ovaj duel zbog Vimbldona jer ako mogu ovako da ugrozim top igrače na ovoj podlozi, biću još opasniji na travi", rekao je Tsonga.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.