Rezultati turnira u Rimu: Ana Ivanović i Viktor Troicki završili svoje nastupe u Rimu

Ana Ivanović ispla je u  drugom kolu  Turnira u Rimu pošto je izgubila od Janine Vikmajer iz Belgije sa 2:6, 7:6 (7-4), 6:3.Trenutno 24. teniserka na svijetu u narednoj rundi će igrati sa boljom iz meča Karolina Voznijacki – Anastasija Rodionova.Nakon što je Ivanivić lako osvojila prvi set, Belgijanka je u dramatičnoj zvrsnici uspjela osvojiti drugi set u taj brejku. Srpska teniserka nije se mogla opraviti od izgubljenog seta sto je iskoristila Belgijanaka i odma na  početku trećeg seta napravila je brejk sto joj je bilo i dovoljno za pobjedu.

Viktor Troicki izgubio je u dva seta od Italijana Potipo Staraćea.Poslije skoro dva sata borbe, Troicki nije uspio da se potpuno vrati u meč, pa je Staraće slavio u dva seta sa 6:4, 6:4.
Meč je obeležio veliki broj brejk šansi, ukupno 18, ali je Italijan spasao čak osam od deset i sa četiri iskorišćene objezbedio duel sa Britancem Endijem Marijem koji je u tri seta savladao Ksavijea Malisa iz Belgije. 

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.