Turnir u Rimu: Rodik opet loš na šljaci


Na trečem mastersu sezone na šljaci u Rimu, Rodik opet očajan.Rodki nikako da zaigra na šljaci onako kako to on zna i kako dolikoje teniseru njegovog kvaliteta. Amerikanac, nekada prvi igrač na svetu, eliminisan je već u prvoj rundi Masters turnira u Rimu posle poraza od Francuza Žila Simona - 6:3, 6:3. Ako je za utjehu Rodiku, ovoga puta nije ga pobjedio kvalifikant, kao nedavno u Madridu, gde ga je odmah na startu turnira savladao Flavio Ćipola.
- Simon se kretao sjajno što ne želite da vidite kod protivnika kada loše udarate lopticu, kao ja danas - rekao je Rodik posle meča.
Amerikanac je imao samo devet vinera za razliku od 23 koliko je uputio Simon u njegovo polje. 

- Niko ne voli da gubi. Pokušavam da prevaziđem situaciju u kojoj sam trenutno, ali u poslednjih nekoliko nedelja se ne osećam baš najbolje. Igranje na različitim podlogama je kao nebo i zemlja. Recimo, tvrda podloga u Memfisu ne može da se poredi sa ovom u Rimu, ali to ne sme da mi bude izgovor za poraz.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.