Indian Wells: I Nadal osvojio titulu

ATP Indian Wells: Rafael Nadal otišao je iz Indijan Velsa ipak sa titulom pošto je u paru sa sunarodnikom Markom Lopesom osvojio trofej u konkurenciji dublova.
Dvojica Španaca u finalu su savladali dvojicu Amerikanaca, finalistu u singl konkurenciji Džona Iznera i Sema Kverija sa 6:2, 7:6(3).

„Ovo je najbolji način da se završi turnir, bez obzira što je u pitanju dubl a ne singl konkurencija. Igram dobro i srećan sam zbog većine stvari koje su se dogodile tokom ove dve nedelje“, rekao je Nadal.

Nadal i Lopes zajedno imaju skor od četiri pobede bez poraza u finalima, a od 34 meča koliko su odigrali zajedno dobili su 26. Njih dvojica su ovaj trofej osvojili i pre dve godine kada su u finalu pobedili Nestora i Zimonjića.

„Mi smo bliski prijatelji i ta činjenica olakšava stvari. Naši stilovi se veoma slažu kada igramo u dublu jer se za razliku od ostalih parova odlično snalazimo na osnovnoj liniji“, dodao je Maljorčanin.

Meč je počeo tačno sat vremena nakon što je Izner izgubio u finalu singla od Rodžera Federera. Španci su u prvom setu dva puta oduzeli servis Kveriju i nisu protivnicima dozvolili nijednu brejk loptu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.