Atapulco: Nadal ne zaustavljiv

ATP Acapulco rezultati: Poznati su četvrtfinalni parovi ATP turnira u Acapulcu. U oktetu su se našla sva četiri preostala nositelja, među kojima tri Španjolca, te po dva Talijana i Argentinca...
Tri glavne zvijezde turnira u Acapulcu, ujedno i prva tri nositelja, bez izgubljenog seta preskočili su svoje prepreke u drugom kolu.
Prvi nositelj David Ferrer ispustio je samo tri gema protiv američkog kvalifikanta Waynea Odesnika (6:2, 6:1) u meču koji je trajao jedan sat i 19 minuta. Tek dvije minute manje trebalo je Rafaelu Nadalu da apsolvira Argentinca Martina Alunda sa 6:0, 6:4. Prije dva tjedna u Sao Paulu Alund je odveo Nadala u treći set, no u Acapulcu nije imao nikakve šanse.
Treći nositelj Nicolas Almagro slavio je u okršaju sa svojim sunarodnjakom Tommyjem Robredom 6:4, 7:6 (4) te će u četvrtfinalu odmjeriti snage s osmim nositeljem Horacijom Zeballosom, pobjednikom nad još jednim Španjolcem Danielom Gimeno-Traverom 6:2, 6:3.
Ferrer će u četvrtfinalu igrati protiv Talijana Paola Lorenzija, a Nadal protiv Argentinca Leonarda Mayera. Preostala četvrtfinalna mjesta popunili su Fabio Fognini i Santiago Giraldo. Fognini je sa 7:6 (4) u trećem setu nadjačao Aljaža Bedenea, dok je Giraldo u dva tijesna seta bio bolji od Joaoa Souse (7:6 (8), 7:5).

ATP Acapulco, 2. kolo: 

Ferrer (Španjolska, 1) - Odesnik (SAD, Q) 6:2, 6:1
Lorenzi (Italija) - Andujar (Španjolska) 6:4, 6:3
Fognini (Italija) - Alj. Bedene (Slovenija) 2:6, 6:4, 7:6 (4)
Giraldo (Kolumbija) - Sousa (Portugal) 7:6 (8), 7:5
Zeballos (Argentina, 8) - Gimeno-Traver (Španjolska) 6:2, 6:3
Almagro (Španjolska, 3) - Robredo (Španjolska) 6:4, 7:6 (4)
L. Mayer (Argentina) - Kuznjecov (Rusija) 6:2, 6:2
Nadal (Španjolska, 2) - Alund (Argentina, Q) 6:0, 6:4

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.