Federerov smisao za humor


Roger Federer pozdravio je povratak velikog rivala na teniske terene. Rafael Nadal je još od Wimbledona vodio bitku sa povredama koje su ga sedam mjeseci držale van terena.

Inače, 31-godišnji Švajcarac ima zaista čudan smisao za humor, pa je šaljivo želio da prokomentariše povratak Španca, koji zbog povrede koljena nije mogao da igra sedam mjeseci.

- Video sam prošle nedjelje nekoliko slika Nadala. Još uvijek je ljevoruk, a majice mu dobro izgledaju - nasmijao se Federer svojoj šali, a potom dodao:

- Sretan sam jer se vratio takmičenju. Čini mi se da je odlično raspoložen. Lijepo je vidjeti da ponovo igra. Mada, iznenadio sam se, jer je poražen od tenisera koji nije ni među 50 najboljih - rekao je Federer.

Federera očekuje učešće na turniru u Roterdamu, koji je do sada osvojio dva puta. Ovo će drugom teniseru svijeta biti prvi turnir od poraza u polufinalu Australijan Opena, jer je propustio učešće u Dejvis kupu. Česi, aktuelni šampioni, su eliminisali Švajcarce.

- Nadam se da ću ubuduće igrati u Dejvis kupu. Bilo je zaista teško posljednjih nekoliko godina, jer sada imam porodicu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.