ATP Shanghai 2011 : Rezultati prvog kola

Nisu samo Troicki i Tipsarević neprijatno iznenadili u Šangaju. Marin Čilić je takođe već u prvom kolu završio takmičenje.

Finalista prošlonedeljnog turnira u Pekingu poražen je od Alberta Ramosa neočekivano lako, bilo je 6:3, 6:4 za Španca.

U ostalim duelima odigranim u utorak nije builo velikih iznenađenja, osim trijumfa Bernarda Tomića nad petim nosiocem Mardijem Fišom. Anerikanac je dobio prvi set, ali je Tomić uspeo da preokrene i trijumfuje sa 4:6, 6:1 i 6:4.

Kanađanin crnogorskog porekla Miloš Raonić polako se vraća u formu posle neugodne povrede zarađene na Vimbldonu. On je na startu slavio protiv Majkla Ljodre sa 6:7, 6:2 i 7:6.

Uspešni su bili i 12. nosioc Dolgopolov, odnosno 14. Melcer.Ukrajinac je bio bolji od Poljaka Lukaša Kubota sa 2:0, dok je Austrijanac slavio protiv Ivana Ljubičića, takođe u dva seta.

Neizvesno je bilo u duelima Nišikori – Hase i Tursunov – Beluči, slavili su Japanac i Rus iako su izgubili prve setove. Odigrana su i tri meča drugog kola. Florijan Majer pobedio je Nalbandijana sa 6:3, 6:4, Endi Rodik slavio je protiv Bugarina Dimitrova u tesna dva seta, a u španskom derbiju sedmi nosilac Almagro pobedio je Robreda sa 7:5 i 6:3.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.