Pet Keš : " Đoković je bolji od Rogera "

Nekadašnji šampion Vimbldona Pet Keš smatra da je Novak Đoković bolji nego što je Federer ikada bio.
za najboljeg tenisera sveta je fantastična godina u kojoj je osvojio tri Gren slema i čak deset turnira.

Australijanac Keš dodao je da ne bi bio iznenađen ako bi Đoković fantastičnu godinu završio u stilu – titulom na završnom Mastersu u Londonu. “Novak je bio fenomenalan, osvojio je Australijan open, Vimbldon i US open, a na Rolan Garosu je stigao do polufinala.”

“Ti rezultati ga stavljaju uz rame sa najboljim teniserima u istoriji. Đoković je bolji nego što je Federer bio u svom vrhuncu jer ima mnogo bolje protivnike”, rekao je Keš i obrazložio svoju tvrdnju:

“Mari i Nadal su takođe u sjajnoj formi, a Huan Martin del Potro i ostali igrači su uvek opasni. Danas je u tenisu mnogo veća konkurancija i to po mom mišljenju Đokoviću daje prednost”, rekao je Keš.

2 komentara:

  1. Nigdje veze poredjenje.... Poredjenja tipa Messi - Pele, Tyson - Muhamed Ali, Sena - Schumaher su glupa. Drugo vrijeme, drugi faktori. Svako je velik (najbolji) za dato vrijeme. Federerova dominacija ce ostati upamcena kao jedna od najvecih, a Djokovic ako ostane na ovom putu jos neko vrijeme (makar godinu) zasluzice znacajno mjesto u istoriji tenisa...

    OdgovoriIzbriši
  2. @Sta??
    slažem se... :) obojica imaju svoju epohu... a nema potrebe da se zaboravlja ni Nadal i on je jedan od najvecih, tako mlad a tolike godine u teniskom vrhu..

    OdgovoriIzbriši

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.