Murray zbog poraza od Nadala prestao da koristi Tviter

Endi Marej je nedavno bio jedan od najredovnijih tenisera na Tviteru, ali sada tvrdi da mu je odluka da napusti tu društvenu mrežu pomogla da beleži bolje rezultate.


Britanski teniser je odlučio da prestane da "tvituje" i komunicira sa svojih 600.000 pratilaca posle poraza u polufinalu US opena od Rafaela Nadala. Poslednji "tvit" je objavio 11. septembra, a posle više od mesec dana pauze je rekao da je i to jedna od sitnica koje su mu pomogle da popravi igru.

"Prestao sam sa tim i iskreno mi i ne nedosataje. Bilo je zabavno, ali od kako sam prestao, nisam izgubio nijedan meč! Svi mi smo pomalo sujeverni, tako da krivim Tviter za svoj poraz na US openu", rekao je u šali Marej, koji je posle US opena vezao tri titule na azijskoj turneji.

Inače, trenutno je jedan od najaktivnijih teniskih "tviteraša" je Novak Đoković, kome tvitovanje uopšte ne smeta da beleži neverovatne rezultate.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.