Ivo Karlović konačno osvojio turnir

Ivo Karlović dugo je čekao novi naslov u svojoj karijeri, a dočekao ga je u Sacramentu, u meču za koji se finalisti slažu da je bio vrijedan i ATP Toura.

Challenger u Sacramentu pripao je hrvatskom tenisaču Ivi Karloviću, koji je u finalnom okršaju svladao domaćeg igrača Jamesa Blakea 2:1 u setovima. Bilo je 6:4, 3:6, 6:4.

"Sve mi ide od ruke", prokomentirao je Karlović po završetku dvoboja, "iako ne znam koliko će dugo to razdoblje trajati. Nadam se da će biti dugačko".

Pojasnio je i svoju taktiku za susret s Blakeom: "Pokušao sam se usredotočiti na svoje kretanje, kao i na ritam servisa u trećem setu. Tada sam počeo pogađati veći broj prvih servisa".

O kvaliteti cijelog meča progovorio je i Blake, koji vjeruje da su gledatelji imali što za vidjeti: "Ovo je bio meč vrijedan i samog ATP Toura".

"Karlović i ja smo u sličnoj situaciji i mislim da ćemo se obojica ubrzo vratiti konstantnim nastupima na Touru", zaključio je poraženi Amerikanac.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.