Nadal, Federer i Đoković u novu sezonu kreću iz Abu Dabija

Prvi reket sveta Novak Đoković narednu sezonu započeće u Abu Dabiju, pošto je potvrdio da će debitovati na egzibicionom turniru koji se tamo održava.

Uz Đokovića na turniru, na kojem pobednik osvaja ček na 250.000 dolara, učestvovaće i aktuelni šampion Rafael Nadal i trenutno četvrti teniser sveta Rodžer Federer.

Na turniru u Abu Dabiju, koji nije deo ATP kalendara, najbolja dvojica tenisera, što su u ovom slučaju Đoković i Nadal, takmičenje počinju tek u polufinalu.

Preostala četvorica učesnika boriće se za preostala dva mesta u borbi za finale, a konkurencija Federeru za to će biti francuski dvojac Gael Monfis i Žo-Vilfred Conga, i Španac David Ferer.

“Pošto sam video ko sve učestvuje na turniru, moram da kažem da se već sada radujem ozbiljnom testu, ali i odbrani titule”, istakao je Nadal, “Znam da ću morati da igram najbolje što mogu, tako da je to prava priprema koja mi je potrebna pred Australijan Open”.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.