Abu Dabi: Ferer bolji od Nadala

Španski teniser David Ferer dobio je kartu za okršaj sa brojem jedan na ATP listi Novakom Đokovićem pobedom nad zemljakom Rafaelom Nadalom 6:3, 6:2 u polufinalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju.

Prvih pola sata meča na terenu je bukvalno igrao samo Ferer koji je veoma lako i brzo došao do prednosti od 5:0. Onda je usledilo malo buđenje drugog igrača sveta, ali to je bilo nedovoljno da prvi set izmakne iz ruku dominantog Ferera koji je tako završio prvi set u svoju korist 6:3.

Slična se priča vodila i u drugom setu gde je peti igrač planete ponovo veoma brzo došao do vođstva od 4:0. Po dva gema na obe strane bila su dovoljna da lošije rangirani Španac donese sebi novu pobedu i zagarantovano finale.

David Ferer će se u finalu ovog turnira sastati sa Novakom Đokovićem, koji je isuvše lako pobedio Rodžera Federera sa 6:2 i 6:1. U meču za treće mesto okršaj će imati teniseri koji su bili lošiji u polufinalima, u ovom slučaju Federer i Nadal.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.