Australian Open: Nastup Venus Wiliams upitan

Venus Williams povukla se s turnira Auckland Classic, koji se održava od 2. do 7. siječnja, zbog zdravstvenih razloga. Venus je namjeravala iskoristiti ovaj turnir kao pripremu za Grand Slam.

Peterostruka osvajačica Wimbledona, koja prima terapiju za Sjogrenov sindrom, autoimunu bolest, dobila je pozivnicu za turnir u Aucklandu. Organizatori su na svojim službenim stranicama prenijeli riječi njezinog agenta da se ne osjeća spremnom igrati u Australiji.

"Žao nam je što smo izgubili igračicu njezinog kalibra. Iako su ovakvi otkazi sastavni dio sporta, žao nam je i zbog navijača koji će biti razočarani ovom viješću", stoji između ostalog u priopćenju direktora turnira Richarda Palmera.

Williams se u rujnu prošle godine zbog iste bolesti povukla s US Opena. U međuvremenu je promijenila prehranu nakon što je osjećala slabost od bolesti. Prošlog mjeseca rekla je kako se nada da će se u 2012. godini vratiti na Tour u punoj mjeri i početi povratak na vrh.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.