Ani Ivanović se ne sviđaju odnosi između igračica na WTA Turu

Nekada najbolja svetska teniserka Ana Ivanović priznala je da su odnosi u svetu igračica mnogo gori nego oni među igračima. Srpkinja je to obrazložila odličnim druženjem sa Novakom Đokovićem tokom prošlogodišnjeg Hopman kupa.

- Bilo je to osvežavajuće iskustvo, igrati uz Novaka, ali i videti ga u drugim ulogama. Zanimljivo je koliko se zabavlja i koliko uživa u tenisu. Kao da je naslutio koliko će biti uspešan u narednim mesecima. Zbog stresa i pritiska često zaboravimo na tenis. Mislim da bi u suprotnom devojke mogle da pruže mnogo bolje partije - rekla je na početku razgovora Ivanović, trenutno 22. na WTA listi.

Zatim je objasnila da teniserke sve shvataju previše lično, kao i da joj Rumunka Sorana Kirstea najbolja prijateljica.

- Imam osećaj kao da je muški tenis drugačiji, kao da se uzbuđuju zbog sitnica. Pronašli su ravnotežu na terenu i van njega i to je ključno. Devojke sve shvataju lično, a muškarci se mnogo više druže. To sam videla u Novakovom slučaju. Za devojke je to sramota, jer smo često zajedno na turnejama i turnirima. Ne znamo mnogo toga jedna o drugoj i retko pričamo o nekim svakodnevnim temama, kao što je moda - zaključila je Ivanovićeva.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.