Povreda Čilića upitan nastup i na Australian Openu

Pripreme najbolje rangiranog hrvatskog tenisača, Marina Čilića (21.), ne idu po planu. Naime, zbog ozljede koljena 23-godišnji Međugorac preskočit će turnir u indijskom Chennaiju koji je osvojio 2009. i 2010. godine.

"S obzirom da sam posljednjih pet sezona započinjao baš ovdje, grad mi je postao drugi dom. Samo me ozljeda mogla spriječiti u nastupu. Na sreću, oporavak teče dobro i sigurno ću se vratiti sljedeće godine. Želim svim sudionicima sve najbolje na turniru. Pratit ću ga pomno", rekao je Marin, koji je ove godine izgubio u prvom kolu od Keija Nishikorija.

Ova ozljeda dovela je Marinov nastup na prvom Grand Slamu sezone u Melbourneu, Australian Openu, pod veliki znak pitanja. No, njegovi navijači i dalje se nadaju kako će se Marin u potpunosti oporaviti do 16. siječnja, kada turnir započinje.

Turnir u Chennaiju, na kojem naslov brani Švicarac Stanislas Wawrinka, traje od 2. do 8. siječnja, a od glavnih zvijezda nastupit će još Janko Tipsarević i Nicolas Almagro. U glavnom ždrijebu trebao bi se pojaviti i Ivan Dodig.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.