Dio iz autobiografije Flavije Penete

Flavija Peneta uvek kaže ono što misli, pa se njena autobiografija očekivala sa velikom pažnjom. Peneta  je izdala autobiografiju, "Pravo u srce" u kojoj se našlo mesta i za Anu Ivanović i Jelenu Janković.

Izašla je krajem novembra, nije još prevedena, ali neki odlomci kruže netom u engleskom govornom području.

Bivšeg momka, Karlosa Moju je nazvala "guzicom za kojim juri buljuk žena", a nije lepe reči rezervisala ni za Anu Ivanović.

"Nikada nisam dala sve za tenis, kao neke koje su imale rezultate, recimo Ana Ivanović. Hoće li moći da prihvati da postoje druge stvari u životu kada ih otkrije. Sumnjam", napisala je Peneta.

O Jeleni Janković kaže da je uvek sređena na terenu i nemilosrdna.

"Kada izađe na teren, našminkana je, ima sređenu figuru i naparfemisana je. Uznemiravajuće je što je ista takva i kad se meč završi. Na terenu je nemilosrdna, bori se za svaku loptu kao da joj je poslednja u životu", dodaje Peneta.

Ova Italijanka je ušla u top 10 pre godinu dana, a jedno vreme je bila i prva u dublu.

Sanja da igra finale Rolan Garosa protiv svoje prijateljice Skijavone, zajedno su osvajale Fed kup. Dodaje da su itallijanske teniserke bolje od kolega jer imaju srce i nikada se ne predaju

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.