Majka Murraya selektor britanske Fed Cup reprezentacije

Britanska teniska akademija je potvrdila da su pregovori sa Džudi Murray uspešno okonačni, te će ona preuzeti vođenje ženske selekcije.Majka britanskog tenisera Endija Mareja, Džudi, i zvanično je postala selektor Fed kup reprezentacije Velike Britanije.

Britanska teniska akademija je potvrdila da su pregovori sa Džudi uspešno okonačni, te će ona preuzeti vođenje ženske selekcije.

"Ovo je velika čast za mene, ali i veliki izazov. Ipak, on će biti veoma zanimljiv, ako uzmemo u obzir mešavinu talenta, iskustva i odlučnosti koje poseduju naše najbolje teniserke. Uz njihov, važan je i razvoj drugih trenera, a moja velika želja je da još više žena bude u tome", rekla je Džudi Marej.

Ona je ranije radila kao selektor Škotske, a svom sinu Endiju često pomaže radeći analizu njegovi narednih rivala.

Velika Britanija je ostala bez selektora ovog leta kada je Najdžel Sirs angažovan za trenera srpske teniserke i bivšeg prvog reketa sveta Ane Ivanović.

Kao i u Dejvis kupu, Velika Britanija je i u ženskoj konkurenciji u Evro-afričkoj zoni, uz nadu da će uskoro ući u Svetsku grupu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.