Tenis uživo: Federer, Murray, Tsonga, Del Potro, Berdih

ATP Dubai direktan prenos teniskih mečeva: Današnje četvrtfinale Dubaija zaista liči na Gren slem. Nekoliko sjajnih duela, nedostaje samo Nadal.

Turnir slavi dve decenije postojanja, u "Klubu avijacije" su odlučili da jubilej obeleže praktično okupljanjem svetske teniske elite, iako se radi o turniru iz serije 500.

Zbog toga će današnja četvrtfinala biti pravi klasici, a dan će otvoriti Murray i Berdih, i jedan i drugi bez Gren slem titule, ali sa po par izgubljenih finala.

Federer će igrati protiv Miše Južnog, koji deluje kao "padobranac" u ovoj konkurenciji, no bio je u top 10, a ovde je igrao finale pre dve godine protiv Novaka Đokovića. Zanimljivo da je Rus igrao 11 puta protiv Švajcarca i nikada ga nije pobedio.

Videćemo i okršaj Del Potra i Tsonge, dvojice "bombardera" svetskog tenisa i igrača koji spadaju među najtalentovanije, ali i već etablirane nekoliko godina.

Sve mečeve možete pogledati ovdje.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.