Karlsbad: Jankovićeva eliminisana

WTA Karlsbad: Srpska teniserka Jelena Janković eliminisana je u četvrtfinalu turnira u američkoma Karlsbadu od 161. teniserke svijeta, Čang Jung-Jan iz Kine. Čanova je posle više od tri sata borbe i 15 brejkova na obje strane slavila sa 2:1, po setovima 6:7(4), 7:6(8), 7:5.

Meč u mjestu koje se nalazi pored San Dijega, buduće Jelenine rezidencije, obilježio je očajan servis obje teniserke, posebno u prva dva seta. U oba su Jelena i Jung-Jan imale po tri brejka, i oba su riješena u taj-brejku.

Jankovićeva je u petom gemu trećeg imala dvije brejk šanse, ali ih je propustila, što je Čanova iskoristila i kaznila već u sljedećem za 4:2. Teniserka sa Kineskog Tajpeha je potom imala servis za meč, ali je Jelena lako stigla do "ribrejka" i šanse za preokret.

Imala je tri na 5:5, ponovo ih je prokockala, i opet je Čanova kaznila, te iskoristivši drugu brejk šansu stigla do 7:5 u trećem setu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.