Olimpijada: Đokovićev meč prekinut zbog kiše

Olimpijske igre 2012: Meč između Novaka Đokovića i Fabija Fonjinija počeo je posle nešto više od dva sata zakašnjenja zbog kiše, jer su prvobitno trebali da izađu na teren u 13 časova. Međutim, ponovo vremenske prilike nisu išle u korist našem igraču, pa je prvi set prekinut za vreme taj-brejka pri rezultatu 7:7.

Ovo je četvrti međusobni duel dvojice tenisera, a Novaku su pripala prethodna tri susreta.

Italijan je u trećem gemu imao brejk loptu, ali mu Novak nije dozvolio da iskoristi ukazanu priliku i poveo je sa 2:1. Potom su teniseri bili sigurni na svoj servis do osmog gema, kada je drugi igrač sveta oduzeo Fonjiniju servis i poveo 5:3, ali je skoro nedostižno vođstvo uspeo da prokocka. Već u narednom gemu Italijan uzvraća istom merom i smanjuje zaostatak na 4:5. Imao je Novak u devetom gemu dve set lopte, ali umesto da rutinski privede meč kraju njegov rival uspeo da preokrene i uzme taj gem Srbinu. Set je otišao u taj-brejk, koji je pri rezultatu 7:7 ponovo prekinut zbog kiše.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.