Olimpijada: Izjava Đokovića poslije meča sa Fonjinijem

Olimpijske igre, tenis: Drugi teniser svijeta Novak Đoković je poslije pobjede na Fabijom Fonjinijem na startu OI rekao da je uzrok nešto lošijeg izdanja na startu meča pauza koju je napravio od Vimbldona.

Đoković je nadoknadio set minusa posle povratka sa pauze od skoro tri sata prouzrokovane kišom., koja je odložila i početak meča na Terenu broj 1.

"Dugo sam razmišljao o ta dva poena i kako je trebalo da ih odigram. Ovo je posebna podloga na kojoj se sve brzo odigrava", osvrnuo se Novak na kraj prvog seta i potom objasnio uzroke nešto slabijeg izdanja.

"Nisam igrao još od Vimbldona, pa me je bio potreban skoro set i po da uđem u ritam. Očito i da je odlaganje zbog kiše uticalo na ishod meča, jer nisam bio dovoljno oštar", rekao je Novak, koji je preokretom nad Fonjinijem izborio plasman u drugo kolo.

"Čast je i privilegija biti deo Olimpijskih igara, a više bih želeo da sam u Selu i da osetim pravu atmosferu pored najvećih sportista sveta", istakao je Đoković.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.