Đoković: Roddick je nezgodan protivnik

Olimpijske igre, tenis: Novak Đoković završio je takmičenje u dublu na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u paru sa Viktorom Troickim ispao od Šveđana Roberta Lindšteta i Johana Brunstroma. Drugi singl reket sveta nije delovao previše neraspoloženo posle eliminacije.

- Jesmo razočarani, ali ništa loše nismo uradili. Viktor i ja grali smo 10-ak puta zajedno, nemamo puno iskustva, ali smo igrali na visokom nivou. Međutim, Šveđani su bili bolji, odgovara im teren koji je brži nego na Vimbldonu. Prilično je klizav u kasnijim popodnevnim satima, teško je kretati se u takvim uslovima - istakao je Đoković.

Drugi nosilac u singlu u drugom kolu imaće vrlo težak zadatak. Igraće protiv trostrukog finaliste Vimbldona Endija Rodika.

- Vrlo je nezgodan protivnik, sa izuzetnim servisom. Ako ga bude taj element služio biće vrlo nezgodan. Uslovi jesu drugačiji, ali su isti za sve. Trudiću se da pružim maksimum i da pobedim - podvukao je Đoković.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.