Janković: Igrati iznad maksimuma

Olimpijske igre: Jelena Janković dočekuje nastup na Olimpijskim igrama u nezavidnoj takmičarskoj formi, kada se uzmu u obzir nastupi posljednjih sedmica na WTA touru. Osim toga, njena prepreka u prvom kolu je američka teniserka Serena Williams, i da bi je "preskočila" Jelena mora, na teniskim terenima pokazati mnogo više od onoga štoje pokazivala u skorije vrijeme.

Janković je u petak u Olimpijskom selu posjetila ostale sportiste iz reprezentacije Srbije.

"U prvom kolu igram sa Amerikankom Serenom Vilijams. Znamo se dosta dobro. Pobjeđivala sam je, mislim da čak imam pozitivan skor sa njom. U svakom slučaju daću sve od sebe. Moram da pružim i više od svog maksimuma ako želim da idem dalje. Nadam se najboljem", rekla je Jankovićeva.

Ona je dodala da je u petak prvi put posjetila olimpijsko selo.

"Zbog velike udaljenosti teniseri su smješteni kod Vimbldona. Žao mi je što nismo u Selu sa ostalim sportistima, da osjetimo pravi duh Olimpijskih igara, ali šta je tu je. Teniseri će dati sve od sebe da odigraju što je bolje moguće", rekla je Jelena Janković.

1 komentar:

  1. Kako niko nije napravio fotografije o poseti Jelene Janković osztalim sportistima u OS. Nije posetila olimpijski teniski tim Srbije, jer na slici vidimo Anu, Novaka, Janka, Nenada, Viktora i selektore. Ko stoji iza ove vesti, koji medij, ili je to njena propagandna mašinerija sama napisala i poslala redakcijama. U redu, ali onda napišite - plaćeni oglas. Nije mi jasno u kom je svojstvo obilazila sve naše sportiste. Ispada da je poseta bila zvanična i opunomoćena. Malo sutra.

    OdgovoriIzbriši

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.