Tipsarević putuje u London motivisan

Janko Tipsarević, osmi teniser svijeta, izjavio je da na Olimpijske igre u London putuje prepun motiva i samopouzdanja, što će mu pomoći da ostvari što je moguće bolji rezultat na olimpijskom turniru...

- Ranije je moja motivacija mnogo uticala na to kako ću igrati, ali mislim da je jedan od glavnih razloga što u posljednjih godinu i po dana igram najbolje u životu što sam 110 odsto motivisan za svaki meč, bez obzira da li igram slabiji turnir, grend slem ili Olimpijske igre - rekao je Tipsarević na aerodromu pred polazak u London, a prenosi Beta.

- Medalja na igrama je san svakog sportiste. Jedino Rafael Nadal ne igra zbog povrede, svi ostali su tu. Ovaj turnir je jači od grend slema, jer je manji žrijeb, kreće se od drugog kola, igra se na travi u tri seta... Oštrina mora da bude prisutna od prvog trenutka - rekao je osmi teniser sveta.

Tipsarević je nedavno osvojio turnir u Štutgartu, što mu je dalo mnogo samopouzdanja. Uprkos tome i velikoj motivaciji, on nije mogao da prognozira nikakav rezultat.

- Ovaj turnir je za mene sličan Dejvis kupu. Iako je individualno takmičenje, i svi igraju prvo za sebe, pa za zemlju Srbiju, mislim da ne može ništa da se prognozira, kao u Dejvis kupu. Naravno Novak Đoković, Rodžer Federer i možda Endi Mari su najveći favoriti, ali svi znamo da igramo na travi, tako da ne mogu da napravim nikakvo predskazanje.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.