Olimpijada: Andy Murray rutinski do osmine finala

Olimpijske igre, tenis: Andy Murray, izišlao je na Središnji teren i tamo se zadržao tek minutu dulje od sat vremena. Nedorastao protivnik Škota u drugom kolu bio je Finac Jarkko Nieminen kojeg je dobio sa 6-2, 6-4 po setovima.

Trećepostavljeni Murray u prvom je setu iskoristio dvije od tri break prilike te u samo 26 minuta odjurio do rane prednosti. U tom je dijelu susreta nakon prvog servisa imao 13/18 osvojenih poena te 4/6 nakon drugog, s ukupno 14 winnera.

35-minutni drugi set donio je nešto više napetosti, no sve u granicama uvjerljive pobjede britanskog favorita. Murray je stvorio više prigoda za oduzimanje servisa Nieminenu (5), a iskoristio je samo jednu, koja je bila dovoljna za 6:4 i pobjedu u drugom pojedinačnom nastupu na ovim Igrama. U osmini finala Murray će igrati s Cipraninom Marcosom Baghdatisom koji je tu fazu natjecanja izborio protiv favoriziranog Gasqueta.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.