US Open: Del Potro siguran , Almagro nije prošao dalje

Francuz Beneto, je u tri seta 6:2, 6:4, 6:3 eliminisao Španca Nikolasa Almagra i tako naprvio cveliko iznenađenje na US Openu. Četvrti i 18. nosilac Endi Mari i Huan Martin del Petro su lako u tri seta stigli do drugog kola. Endi Mari je sa 7:6, 6:2, 6:3 pobedio Indijca Devermana, pa će u narednom kolu igrati sa Holanđaninom Robinom Haseom, koji je sa 6:0, 6:4, 6:4 eliminisao Portugalca Ruija Mačada. 
 Osvajač US Opena iz 2009. godine Huan Martin del Potro je sa 6:3, 6:1, 6:1 pobedio Italijana Filipa Volandrija i u drugom kolu će igrati sa zemljakom Dijegom Hunkueirom, koji je do drugog kola stigao posle samo jednog odigranog seta, pošto mu je Slovak Karol Bak predao meč. 
 Uzbekistanac Denis Istomin je pobedio Amerikanca Svitanga u četiri seta 3:6, 7:5, 6:4, 7:6 i drugom kolu će igrati sa Fracuzom Žulijenom Benetoom, koji je napravio iznenađenje i u tri seta sa 6:2, 6:4, 6:3 eliminisao 10. nosioca Španca Nikola Almagra. Amerikanac Džon Izner i Kipranin Markos Bagdatis očekivano su odgirali zanimljiv meč, a prva dva seta dobio je Izner posle taj-brejka. U drugom je bilo 13:11 za Amerikanca. Kipranin je osvojio treći set sa 6:2, ali je Izner posle osvojenog četvrtog seta stigao do drugog kola u kome će igrati sa sunarodnikom Robijem Đineprijem.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.