ATP Barselona: Nadal i Ferrer u finalu

ATP Barselona 2012: Rafael Nadal i David Ferrer "dogovorili" su reprizu prošlogodišnjeg finala u Barceloni, svladavši svoje protivnike u poluzavršnici u dva seta. Prvi je nositelj bio nemilosrdniji, dok je treći morao odigrati dva tie-breaka...

Drugi tenisač svijeta, Rafael Nadal, izbacio je sunarodnjaka i pobjednika iz 2010. Fernanda Verdasca rezultatom 6:0, 6:4 te zakazao četvrti dvoboj u finalu Barcelone s još jednim Španjolcem - Davidom Ferrerom.

"Još je posebnije kada dođete do finala kod kuće. Jako uživam u ovom turniru. Sutra ću morati odigrati savršeno protiv jednog od najboljih igrača na svijetu. Pokušat ću igrati agresivno i nadati se da David neće imati jedan od svojih najboljih dana", rekao je prošlotjedni pobjednik Monte Carla koji je u katalonskoj prijestolnici slavio već šest puta.

Ferrer je slavio nakon dva tie-breaka protiv jedinog "stranca" među prvih četiri, Milosa Raonica. Vratio se iz 3-1 u trinaestoj igri drugog seta te okončao dvoboj sa 7-5.

Nakon pobjede, Ferrer se osvrnuo na svog posljednjeg protivnika do eventualnog trijumfa u Barceloni: "Rafa je najbolji zemljaš ikad. Pobijedio me već tri puta ovdje, nadam se da će sutra biti drugačije."

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.