Monte Carlo: Tsonga u trećem kolu

ATP Monte Carlo 2012: Jo- Wilfried Tsonga u drugom kolu Monte Carla bio je bolji od Njemca Philippa Kohlschreibera sa 6-4, 6-2 po setovima.
Tsonga je odmarao u prvom kolu, ali su mu organizatori pripremili "sjajno iznenađenje" kada mu je već u drugom kolu bio dodeljen Kolšrajber.

Njemac važi za jednu od "mina" koje mogu napravati problem već u ranoj fazi turnira, jer je slabije rangiran na ATP listi. Njegov renking nije merilo sa kojim bi se Francuz prepoznao kao veliki favorit.

Kohlschreiber je uvideo svoju priliku da se pokaže na početku sezone šljake, ali je naišao na prejakog tenisera koji nije imao mnogo vremena za igru. Odličnim forhendima i sjajnim izlascima na mrežu, Tsonga je u oba seta demonstrirao snagu.

Sve što se od njemačkog tenisera moglo videti bili su blicevi i talasi koji nisu mogli mnogo uticati na protivnika. Tako je Francuz meč rešio meč u dva seta uprkos što je u drugom morao malo više da se preznoji.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.