Barcelona:Nadal, Murray , Raonić, Ferrer, Tipsarević u četvrtfinalu

ATP Barcelona 2012: Poznati su svi četvrtfinalni parovi turnira u Barceloni. Rafael Nadal i Andy Murray predvode osmoricu nositelja koji nastavljaju borbu za naslov, a jedino iznenađenje bila je pobjeda Milosa Raonica nad Nicolasom Almagrom...

Rafael Nadal nije se puno oznojio ni u svom drugom meču u Barceloni ove godine. Sa 6:2, 6:3 protiv kolumbijskog kvalifikanta Roberta Faraha, kojemu je ovo najbolji rezultat u karijeri, drugi tenisač svijeta plasirao se u četvrtfinale.

Ondje će šesterostrukom osvajaču turnira suparnik biti peti nositelj Janko Tipsarević, koji je s dvaput 6:2 nadigrao Portugalca Frederica Gila.

Drugi nositelj Andy Murray bio je još uvjerljiviji protiv Santiaga Giralda (6:1, 6:2) i ta partija posebno ga je obradovala.

"On je odigrao puno mečeva na zemlji ove sezone pa sam očekivao duge izmjene. Bilo ih je puno u početku meča. No, kad sam prešao u prednost i počeo ga pritiskati, počeo je više riskirati i više griješiti."

Murrrayev sljedeći protivnik je Kanađanin Milos Raonic, koji je ubilježio odličnu pobjedu 6:3, 6:3 protiv šestog nositelja Nicolasa Almagra.

Treći nositelj David Ferrer izgubio je samo dva gema protiv sunarodnjaka Alberta Montanesa te će u četvrtfinalu igrati protiv Feliciana Lopeza, koji je eliminirao Finca Jarkka Nieminena.

Posljednji četvrtfinalni par čine Fernando Verdasco i Kei Nishikori. Verdasco je sa 6:4, 6:4 bio bolji od Kevina Andersona, a Nishikori sa 7:6 (2), 6:3 od Alberta Ramosa.

ATP Barcelona, 3. kolo:
Nadal (Španjolska, 1) - Farah (Kolumbija, Q) 6:2, 6:3
Tipsarević (Srbija, 5) - Gil (Portugal) 6:2, 6:2
Verdasco (Španjolska, 9) - Anderson (JAR, 13) 6:4, 6:4
Nishikori (Japan, 8) - Ramos (Španjolska, 17) 7:6 (2), 6:3
F. Lopez (Španjolska, 7) - Nieminen (Finska) 6:3, 6:1
Ferrer (Španjolska, 3) - Montanes (Španjolska) 6:0, 6:2
Raonic (Kanada, 11) - Almagro (Španjolska, 6) 6:3, 6:3
Murray (VB, 2) - Giraldo (Kolumbija) 6:1, 6:2

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.