I Federer protiv plave šljake

Odluka da se Masters u Madridu igra na plavoj šljaci izazvala je negativne reakcije vodećih svetskih tenisera, pa se tim povodom oglasio i Rodžer Federer, koji je smatra da podloga u španskoj prestonici mora da bude savršena ili će turnir doživeti debakl.

“Direktor turnira Jon Tirijak je mnogo toga dobrog uradio za tenis, videćemo kako će ovo ići. Uvek sam više za proverene stvari, ali razumem da su potrebne i promene, zato tereni u Madridu moraju da budu apsolutno perfektni ili će to u suprotnom biti potpuni debakl za turnir“, izričit je bio Federer i izjavi za švajcarske medije.

Švajcarac se trenutno nalazi na jednomesečnom odmoru, kako bi se što bolje spremio za naredne izazove, te je zato preskočio turnire u Monte Karlu i Barseloni.

“Nadal je bio žestoko protiv plave šljake, jer smatra da je prekršena tradicija i ja sam ga podržao u tome. Pa šta će biti sledeće? Ako svaki direktor turnira bude radio šta hoće, onda može da nam se desi da igramo na sivoj, zelenoj ili crvenoj podlozi“, nastavio je u oštrom tonu Federer.

Masters u Madridu počinje u ponedeljak 7. maja.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.