Monte Carlo: Meč Đoković - Dolgopolov uživo

ATP Monte Carlo 2012 Live: Meč trećeg kola između  Novak Đokovića i Aleksandra Dolgopolova treći je po redu na Centralnom terenu u Monte Carlu  i trebao bi početi oko 14:00 sati . Ovaj meč u direktnom prenosu pogledajte ovdje.

Novak Đoković se sa Dolgopolovom sastao samo jednom, prošle godine na US openu Ukrajinac mu je pružio jak otpor u prvom setu, ali je Đoković slavio sa 7:6 (16-14), 6:4, 6:2.

Dolgopolov ima 23 godine, rođen je u Kijevu, visok je 183cm i trenutno je 21. teniser na ATP listi, što je osam mesta niže od njegovog najboljeg plasmana u karijeri.

Ukrajinac je izuzetno brz teniser, jedan od najbržih na Turu, i poseduje veoma neobičan stil igre sa mnogo slajsova i skraćenih loptica. I suviše oscilira u igri, ali može da bude nezgodan ukoliko bude imao svoj dan.

U karijeri je osvojio jednu titulu, prošle godine u Umagu, a od turnira je do sada zaradio dva miliona dolara. Ove sezone Dolgopolov je igrao finale u Brizbejnu i četvrto kolo u Indijan Velsu, a na Australijan openu eliminsan je u trećoj rundi.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.