Monte Carlo žrijeb: Đoković na Murray, Nadal na Tipsarevića

ATP Monte Carlo 2012: Prvi masters turnir na šljaci Monte Carlo počinje u ponedeljak, 16. aprila. Danas je obavljen žrijeb kojeg možete pogledati ovdje.

Novak Đoković poslije pauze u prvom kolu, u drugom igra protiv boljeg iz duela jednog kvalifikanta i Italijana Andreasa Sepija. Potom bi za protivnika mogao da ima Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, Huana Ignasija Čelu iz Argentine, Uzbekistanca Denisa Istomina i Bernarda Tomića iz Australije, pre potencijalnog susreta sa španskim teniserom Davidom Fererom u četvrtfinalu.Đoković se nalazi u istoj polovini žreba kao Andy Murray, što znači da bi sa Britancem mogao da igra u borbi za finale.

Drugi reket svijeta Rafael Nadal nalazi se na istoj strani sa Jankom Tipsarevićem, ali bi njih dvojica mogli da se susretnu tek u polufinalu. Ipak, Janko će sigurno imati težak posao do tada, pošto ga u drugom kolu čeka bolji iz duela Kanađanina Miloša Raonića i Alberta Montanjesa iz Španije. U trećem kolu za potencijalnog protivnika ima Francuza Žila Simona, a ako i u toj rundi bude uspešan, u četvrtfinalu bi mogao da igra protiv Fernanda Verdaska iz Španije ili Francuza Žo-Vilfreda Conge.




Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.