Monte Carlo: Nadal u finalu

ATP Monte Carlo 2012: Sedmerostruki branitelj naslova Rafael Nadal suočio se sa žilavim Gillesom Simonom, u polufinalu Monte Carla , koji mu je u prošlosti znao zagorčati život. Francuz je pružio kvalitetan otpor, ali je sa 6:3, 6:4 Španjolac ipak bio bolji.

Simon je svoju najbolju priliku u meču propustio u sedmom gemu kada je na servisu Nadala propustio realizirati 15-40. Odmah u sljedećem gemu Nadal je iskoristio svoju prvu break priliku i osvojio prvi set 6:3. Ključan break drugog seta dogodio se u trećem gemu kada je Nadal poveo 2:1. Deveti nositelj se borio do samog kraja, bio je na rubu još jednog izgubljenog servisa pa je imao i čak pet break lopti za povratak, ali nije uspio.

Poslije jednog sata i 50 minuta igre pobjedi se radovao drugi tenisač svijeta. Nadal je na koncu spasio svih pet break lopti Simona, a realizirao je dvije od sedam break lopti koje je imao. Protiv servisa Nadal je osvojio ukupno samo dva poena više (21-19).

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.