Svi Đokovići osim Novaka na Serbia Openu

Marko Đoković i Dušan Lajović dobili su specijalne pozivnice organizatora Srbija opena i nastupiće u glavnom žrebu beogradskog turnira.
Specijalnu pozivnicu za glavni žreb dobio jei Rus Jevgenij Donskoj.

Pozivnice za kvalifikacije Srbija opena dobili su i najmlađi brat prvog reketa sveta Novaka Đokovića Đorđe, kao i Peđa Krstin, Nikola Čačić i najbolji junior Srbije Miki Janković.

Organizatori Srbija opena saopštili su i da je Nemac Andreas Bek zbog povrede otkazao učešće, a njegovo mesto u žrebu zauzeće prvi sledeći igrač ispod crte na spisku.

Na glavnom žrebu za četvrti Srbjia open naći će se i Pablo Anduhar, Andreas Sepi, Jarko Nieminen, David Nalbandijan, Lukaš Kubot, Fabio Fonjini, Filipo Volandri, Ivan Dodig, Dudi Sela, Žil Miler, Lukas Lacko, Rajn Harison, Giljermo Garsija Lopez, Lukas Rosol, Igor Kunicin, Viktor Hanescu i Benoa Pare.

Žreb za Srbija open će biti održan u petak u Skupštini grada Beograda. Kvalifikacije su na programu u subotu i nedelju, a turnir počinje u ponedeljak 30. aprila.S

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.