Đoković lako protiv Troickog

Wimbledon 2012: Najbolji svjetski teniser Novak Đoković na ubjedljiv način nastavlja put ka odbrani titule na Wimbledonu! On je u meču osmine finala u srpskom derbiju savladao Viktora Troickog maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 6:1, 6:3. Meč je trajao sat i 30 minuta.

Đokovića u narednom kolu, borbi za polufinale, očekuje duel sa pobednikom meča između Nijemca Florijana Majera i Francuza Rišara Gaskea.

Najbolji svjetski teniser kontrolisao je igru na Centralnom terenu od početka do kraja. Imao je manjih problema tokom uvodnog seta, kada ga nije služio servis, ali je brejkovima u četvrtom i šestom gemu prelomio taj dio meča u svoju koristi.

Drugi set počeo je brejkom Novaka za 1:0 i sve posle toga bilo je apsolutno u znaku prvoplasiranog na planeti. Troicki nije mogao da parira Đokoviću u ovom setu, koji je riješen posle samo 23 minuta.

Odlučujući set riješen je brejkom u šestom gemu kada je Novak Đoković poveo 4:2, a nedugo zatim iskoristio je treću meč loptu za 12. pobjedu nad Troickim u 13. međusobnom duelu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.