WTA US Open 2011: Serena Wilimas povratila staru formu

U treću rundu US Opena bez većih iznenađenja ostvarile su sve favoritkinje, a posebno ubedljive bile su Vilijams i Skjanove.

Dalje su prošle još Jelena Janković, Ana Ivanović , Karolina Voznijacki, Viktorija Azarenka, Andrea Petković, Roberta Vinči, Šanel Šipers, Svetlana Kuznjecova, Anastasija Pavljučenkova...

Trostruka šampionka Serena Vilijams počistila je sa terena sestru Ričarda Krajičeka, Mičaelu sa 6:0, 6:1. Sedma nositeljka Frančeska Skjavone takođe je bila ubedljiva za manje od sat vremena sa 6:1, 6:1 protiv Hrvatice Mirjane Lučić.

Nekadašnja pobednica US Opena, Svetlana Kuznjecova bila je bolja od Britanke Elene Baltače sa 6:4, 6:3. Roberta Vinči je nadigrala Francuskinju Aliz Korne sa 6:2, 6:3, dok je manje poznata Španjolka Silvija Soler-Espinosa eliminisala 31-nositeljku Kaju Kanepi iz Estonije sa 6:4, 6:2. Ovo je bilo najveće iznenađenje dana.

Na kraju dana sigurne si bile i Viktorija Azarenka protiv Žisele Dulko sa 6:4, 6:4, te prva favoritkinja Karolina Voznijacki sa 6:2, 6:0 sa Arančom Rus.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.