Jelena Janković nakon niza poraza shvatila u čemu je problem

Jelena Janković priznala je nakon poraza od Venus Vilijams u drugom kolu turnira u Čarlstonu da mora da popravi mnogo stvari u svojoj igri.

"Stvarno nisam bila na svom nivou. Protiv Venus morate dobro da servirate, moram mnogo da radim na tom elementu. U stvari, ima mnogo toga što je potrebno da popravim. Ipak, ovo je tek početak sezone na šljaci, nadam se da će biti bolje u nastavku", rekla je Jankovićeva.

Ovo je srpskoj teniserki bio treći uzastopni poraz od 2:0 na WTA turnirima. Jedan od problema Jankovićeve je to što nema trenera.

“Trenutno sam u pregovorima, tražim trenera i zaista mi nedostaje. Teško je raditi na ovaj način, pogotovo kada morate da uvežbavate određene udarce. Važno je da imate nekoga da vam pomogne”, navela je srpska teniserka i dodala da joj je sada potrebnija pomoć trenera, jer je sve starija.

 “Želim u nastaku karijere da pružim svoje najbolje partije i da napredujem. Hoću naporno da radim i da igram kvalitetno”, zaključila je ona.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.