Del Potro preko Murraya do polufinala s Đokovićem

Indian Wells 2013 rezultati:  Huan-Martin Del Potr plasirao se u polufinale Indian Wellsa. Argentinac je savladao trećeg nosiocaAndy murraya iz Velike Britanije sa 2:1, po setovima 6:7 (5), 6:3, 6:1 posle dva sata i 33 minuta igre. .

Murray je dobio izjednačeni prvi set posle taj-brejka, ali je onda Del Potro preuzeo stvari u svoje ruke. Argentinac je već u drugom gemu drugog seta napravio prvi brejk i sačuvao ga, dovoljno za 6:3 i izjednačenje.

U trećem setu Murray je bio dekoncentrisan, pravio je veliki broj grešaka, što je sedmi nosilac iskoristio i izgubio samo gem u ovom delu igre. Murray je poveo sa 1:0, a onda je Del Potro vezao šest gemova i izborio meč sa najboljim igračem sveta. Britancu je presudio veliki broj neiznuđenih grešaka, čak 49, što je nekarakteristično za tenisera koji uglavnom forsira defanzivan stil igre.

U prvom polufinalu sastaće se Tomaš Berdih i Rafael Nadal (subota, 20 časova), a posle njih na teren će Đoković i Del Potro.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.