Đoković: Haas je iskusan, biti će teško

ATP Miami 2013: Prvi teniser sveta Novak Đoković lako se plasirao u osminu finala Mastersa u Majamiju pošto je savladao Somdeva Devermana. Naredni protivnik na turniru će mu biti 34-godišnji Tommy Haas.

Đoković nije krio zadovoljstvo posle trijumfa u četvrtom kolu, posebno jer su uslovi za igru bili znatno teži nego prethodnih dana zbog vetra.

- Nije bilo lako prilagoditi se uslovima. Bilo je teško ući u ritam i pružiti 100 odsto mogućnosti, morali smo da uložimo mnogo više napora zbog vetra. Ipak, bio je to lep dan - rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta je sa Haasom do sada odigrao osam mečeva, a ima šest pobeda. Novak je dobio poslednja četiri duela, poslednji na Hopman kupu početkom godine, a Njemac je slavio na Vimbldonu 2009. godine.

- On je jedan od najiskusnijih aktivnih igrača. Može da igra podjednako dobro na bilo kojoj podlozi. Posmatrao sam njegov meč, igrao je sjajno. Kada igrate sa njim morate računati na veliku borbu, jer uvek daje sve od sebe.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.