Miami: Tsonga bolji od Troickog

ATP Miami 2013: Viktor Troicki nije uspio napraviti iznenađenje u meču drugog kola na Mastersu u Majamiju protiv Jo-Wilfrieda Tsonge. Tsonga je slavio sa 7-6 i 6-3.


Viktor Troicki je već na startu "brejknuo" Tsongu. Već u narednom gemu poveo sa 2:0 i sve je "mirisalo" na pobjedu srpskog tenisera. U šestom gemu Francuz je vratio "brejk" i stigao do izjednačenja 3:3. U devetom gemu Troicki je ponovo oduzeo servis rivalu, ali mu je najbolji francuski teniser brzo uzvratio. Prvi set je otišao u taj-brejk, a više kocentracije imao je Tsonga i sa 7:6 stigao je do prednosti od 1:0 u setovima.

Velika borba u prvom dijelu igre kao da je umorila srpskog tenisera koji je u nastavku potpuno pao. Jo-Wilfrieda Tsonga je odmah napravio "brejk", potom poveo sa 2:0 i mirno priveo meč kraju. Završni udarac Troickom, popularni "Muhamed Ali" zadao je u devetom gemu kada je po četvrti put oduzeo servis Troickom i slavio sa ubjedljivih 6:3.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.