Nadal propušta Miami ?

ATP Miami 2013: Toni Nadal, trener i stric Rafaela Nadala, nije krio oduševljene posle pobede nad Rodžerom Federerom, a potom i plasmana u finale Indijan Velsa. Toni kaže da je situacja sa kolenom mnogo bolja nego pre nekoliko nedelja, ali je nagovestio da bi Nadal mogao da propusti Masters u Majamiju. Razlog? Toni smatra da bi dva jaka turnira na betnu bila problem za koleno pred sezonu na šljaci. 

- Trijumf nad Federerom ima veliku vrednost posle pauze od sedam meseci. Ova pobeda je dala odgovor na brojne sumnje. Još uvek ima nekim problema sa kolenom, ali je sada situacija mnogo jasnija. Svaka pobeda je važna, ali je ona nad Federerom uvek posebna – rekao je Toni koji bi najradije da Rafa "preskoči" Masters u Majamiju. 

- Rafa ima veliku želju da se takmiči na tom turniru. Ipak, očekuje ga teška sezona na šljaci, pa nije baš najbolji potez odigrati dva turnira u nizu na betonu posle povratka na teren - rekao je Toni. 

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.