Čilić - Tsonga Tenis uživo Miami

ATP Miami 2013 live: Meč osminefinala Mastersa u Miamiju između marina Čilića i Jo Wilfred Tsonge na programu je od časova i u direktnom prenosu možete ga pogledati ovdje.

Prvi hrvatski "reket" Čilić je za plasmna u osminufinala je slavio protiv Johna Isnera sa  6:3, 7:6  i tako napravio korak dalje u odnosu na prošlosezonski nastup. Isto tako, ovom je pobjedom izjednačio svoj najbolji rezultat u Miamiju iz 2010. godine.

U borbi za ulazak u četvrtfinale 24-godišnji Međugorac morat će eliminirati Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge, koji je u dva seta bio bolji od Jarkka Nieminena.

Tsonga je do sada triput u četiri susreta porazio Čilića. Dvaput, doduše, na Challengerima 2007. godine, a na Touru ga je pobijedio u Cincinnatiju 2011. godine. Čilić je svoju pobjedu ostvario također 2007., ali u Queen'su. Za razliku od Čilića, Tsonga je već tri puta bio u četvrtfinalu Miamija, ali nikada nije napravio korak dalje.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.