Nadal - Del Potro tenis uživo Indian Wells

Indian Wells 2013 finale live:  Rafael Nadal igrati će finale Indian Wellsa sa Juan Martin Del Potro . Ovaj meč u direktno prenosu pogledajte ovdje od 22.00 časa.


Rafael Nadal nastavlja s odličnim igrama u Indian Wellsu. Nakon što je u četvrtfinalu iznenađujuće lako apsolvirao Rogera Federera, u polufinalu je bez izgubljenog seta preskočio i Tomaša Berdycha. Bilo je 6:4, 7:5 poslije jednog sata i 43 minute igre. U međusobnim dvobojima Nadal sada vodi 13-3, a ovo mu je bila 12. uzastopna pobjeda.

"Danas sam bio jako nervozan na kraju meča. Imao sam sreću što me je servis odlično služio u ključnim trenucima posljednjeg gema. Ima nekih stvari koje treba prilagoditi, a pobjede poput ovakve puno mi znače za samopouzdanje", izjavio je Nadal.


Juan Martin Del Potro drugi je finalist Indian Wellsa. Argentinac je s 4:6, 6:4, 6:4 poslije dva sata i 50 minuta igre pobijedio favoriziranog Novaka Đokovića, koji je u meč ušao s 22 uzastopne pobjede. Ovo mu je prvi poraz u 2013. godini, barem što se mečeva na Touru tiče.

Protiv svog suparnika u finalu, Nadala, Del Potro ima negativan omjer (7-3), no nisu se susreli još od 2011. godine. Ohrabrujuće je za Del Potra to što je sve tri pobjede ostvario na tvrdoj podlozi. Međutim, dvaput su igrali baš u Indian Wellsu i oba je puta slavio Nadal. 2009. u četvrtfinalu bilo je 6:2, 6:4, a 2011. u polufinalu 6:4, 6:4.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.