Toni Nadal: Da nisam Rafin stric ostao bi bez posla


Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, često "bez dlake na jeziku“ kaže ono što misli. Teniski sajt Tenis spejs nas je podsetio na neke Tonijeve najinteresantnije izjave.

Pre nekoliko dana je Kristofera Rohusa, belgijskog tenisera, nazvao kretenom, jer je ovaj optužio Nadala da se dopinguje. Takođe, napao je ATP, pitajući se kako su mogli prošle godine da daju Mastersu u Madridu licencu, jer su eksperimentisali sa plavom šljakom, Podsećanja radi, to se mnogim vrhunskim teniserima nije dopalo, pa su Nadal i Novak Đoković poručili da ove godine neće učestvovati ukoliko se ne vrate na staru podlogu. Domaćinima nije preostalo ništa drugo, nego da se povinuju željama tenisera, pa će ove sezone šljaka na terenima teniskog kompleksa "Kaha Mahika“ biti crvena.

Toni je bio iskren i po pitanju njegovog statusa u timu Nadala.

- Nisam elitni trener. Ja sam normalan trener, koji radi sa vrhunskim teniserom. Da nisam Nadalov stric otpustio bi me do sada – rekao je Toni, koji je kivan na navijače iz Pariza, koji su  2009. godine zviždali Nadalu na Rolan Garosu.

- U Franuskoj su navijači najgori u Parizu. Oni to priznaju, to je istina. Pariska publika je prilično glupa. Mislim da Francuzi ne vole kada Španci pobeđuju. Uobraženi su, misle da su superiorni.

Pored ovoih izjava mi bismo dodali i da je nedavno bez pardona rekao da je bio srećan posle poraza Novaka Đokovića od Huana Martina del Potra u polufinalu Indjan Velsa. Izgleda da je srpski as rak rana španskom teniskom stručnjaku. Takođe je priznao, dok se Rafa oporavljao od povrede kolena, da je red na Novaka i Federera da se povrede.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.