Rafael Nadal pauzira do Monte Karla

Rafael Nadal je posle sedam meseci pauze zbog povrede kolena osvojio dva turnira na Å¡ljaci i jedan na tvrdoj podlozi, na Indijan Velsu. PobedivÅ¡i u finalu Huana Martina del Potra, doÅ¡ao je do prvog trofeja na ovakvoj podlozi od oktobra 2010. godine. Ipak, vratiće se tek na Å¡ljaku sredinom aprila, kada će se odrÅŸati turnir u Monte Karlu.

"Povratak je nešto sjajno za mene, neočekivano. Imao sam podršku više nego ikad pre, učinio sam više nego što sam mogao i da sanjam", rekao je Nadal, koji je napredovao za jedno mesto i sada je četvrti teniser sveta.

On je dodao da će se odmoriti i ojačati kvadriceps, ali i izrazio nadu da neće uskoro morati da uzima lekove protiv bolova u kolenu. Naredni turnir na kom će učestvovati je Monte Karlo, od 14. do 21. aprila.

Španac je nepobediv na ovom turniru od 2005. godine. Dva puta se sastajao sa Novakom Đokovićem u finalu, 2009. i prošle godine.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.