Miami: Murray i Ferrer rutinski do četvrtfinala

ATP Miami: Drugi nositelj u Miamiju Andy Murray nastavio je svoj niz bez izgubljenog seta. S rutinskih 6:2, 6:4 bio je bolji od Andreasa Seppija. Lanjski finalist na svom je servisu ispustio 12 poena i anulirao jedinu break loptu Talijana. U međusobnim susretima Murray sada vodi 5-1.
Britanac ovog tjedna ponovno ima priliku prestići Rogera Federera na poziciji broj dva svjetske ljestvice. Da bi to ostvario, mora osvojiti Miami. U četvrtfinalu protivnik će mu biti Marin Čilić.

Treći nositelj David Ferrer također nije imao problema na putu do četvrtfinala. On je sa 6:4, 6:2 nadigrao Keija Nishikorija. Jednom je izgubio svoj servis, ali ga je četiri puta oduzimao suparniku.
I u četvrtfinalu će Španjolac biti veliki favorit - protivnik mu je Jürgen Melzer, jedini nepostavljeni tenisač koji je ostao u turniru. Austrijanac je s 2:6, 6:3, 6:3 porazio Alberta Ramosa.

Za mjesto u polufinalu međusobno će se boriti Tomaš Berdych i Richard Gasquet. Berdych, koji je dan ranije bio na gem od poraza protiv Alejandra Falle, deklasirao je Sama Querreyja 6:1, 6:1, dok je Gasquet poslije više od dva i pol sata igre nadjačao Nicolasa Almagra (6:7 (3), 7:5, 7:6 (3)).

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.