Cincinnati: Đoković-Federer UŽIVO finale

ATP Cincinnati: U američkom Sinsinatiju (Cincinnati) se u nedjelju od 18:30 časova igra finale Mastersa 1000 u kome se sastaju Novak Đoković i Roger Federer. Biće to duel drugog i prvog na ATP listi.  Meč možete pratiti UŽIVO na linkovima za prenos na e-tenis.org.

Federer je do finala stigao pobjedama nad Bogomolovom, Tomićem, Fishem i Wawrinkom, dok je Đokovićev put do finala išao preko Seppija, Davydenka, Čilića i Del Potra.

ATP Tour do kraja sezone nudi uzbudljivu bitku za prvu poziciju na ATP listi između Federera i Đokovića, a Federer je plasmanom u finale osigurao još jednu sedmicu na čelu liste.

Do sada su ova dva tenisera odigrali 27 međusobnih mečeva, a Federer ima bolji skor od 15 pobjeda. U posljednje dvije godine odigrali su 8 mečeva, a Novak je pobjeđivao čak 6 puta. Ove godine su se Đoković i Federer sastajali tri puta, i to u polufinalima Rima i Roland Garrosa gdje je Novak bio uspješniji, i polufinalu Wimbledona kada je Federer na putu do titule savladao Srbina.

Meč između Novaka Đokovića i Rogera Federera (finale Sinsinatija) pogledajte u direktnom prenosu od 19 časova (nedjelja) na e-tenis.org, klikom na link!

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.