US Open zadnji Slam za Kim Clijsters

US Open 2012: Za belgijsku tenis Kim Clijsters u ponedjeljak započinje posljednji Grand Slam turnir u karijeri, a na istome će tražiti svoj čak četvrti naslov pobjednice.
ako joj je "tek" 29 godina, Clijsters osjeća da njeno tijelo više ne može pratiti njezin način igranja tenisa, te smatra da je najbolje da se na kraju ove sezone povuče iz aktivnog bavljenja. No, prije toga mora odraditi sezonu do kraja, a prvo je na redu US Open.

"Naravno da ću pokušati pobijediti. Nisam se došla ovdje zabaviti, iako mi je zadnji Slam. Nisam igrala puno turnira, jer sam se dobro pripremala za kraj sezone, ali i da ostanem fit. Trenutno se osjećam u najboljoj formi ikada i vjerujem da imam sve što je potrebno da napadnem sami svjetski vrh", rekla je Belgijka.

Recimo i zanimljivi detalj da će Clijsters u New Yorku igrati u sve tri konkurencije (pojedinačno, ženski parovi i mješoviti parovi). Ženske parove zaigrat će s Kirsten Flipkens (Belgija), dok će mješovite parove odigrati s Olivierom Rochusom (Belgija).

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.