Berdych i Ferrer u trećem kolu Australian Opena

Australian Open 2013 rezultati :  U treće kolo Australian Opena plasirali su se i Španac David Ferrer te Tomas Berdych.

David Ferrer je trebao četiri seta za prolazak u treće kolo protiv Tima Smyczeka koji je iznenadio Ivu Karlovića. Ferrer je mogao posao dovršiti i brže, imao je 2-0 u setovima i vodio je 3:1 u trećem, međutim onda je ušao u krizu na servisu, Smyczek je napravio dva breaka u nizu i uzeo treći set. U četvrtom setu Ferrer je podignuo igru i odmah stigao do breaka, na svom servisu do kraja seta bio je vrlo uvjerljiv i nije dopustio iznenađenje. Iskoristio je petu meč loptu za prolazak u treće kolo. Smyczek uz 77 neforsiranih pogrešaka nije mogao protiv Ferrera računati na nešto više.

Prilično lagan posao imao je Tomaš Berdych koji je u tri seta nadigrao Francuza Guillaumea Rufina. Mladi Francuz ima potencijala, nije loš igrač, međutim još uvijek dosta oscilira, a sada i nije u najboljoj formi. Takav protiv Berdycha nema šanse što se vidjelo od samog početka meča. Već prvi gem je stavio Rufina na muke, Berdych je iskoristio tek sedmu break loptu, ali je stigao do prednosti koju je lakoćom održavao u nastavku. Rufin je rijetko prijetio na reternu dok je njegov servis vrlo često bio u opasnosti.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.